Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Pénzintézetek mai euro árfolyamai


Nem csak kizárólag a tőzsdegurukat érinti az euro árfolyama, tudniillik sokunknak van (még) deviza alapú hitele, de az országhatárokon túl vagy a külföldi webshopokban vásárolt cikkeket euroban is ki lehet kifizetni.

Nem itthon dolgozol, vagy világkörüli üdülésre készülsz, euroba fektetnél be, vagy egyszerűen a szomszédos országok egyikében tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Így az árfolyam keveseknek közömbös.

(Köztudottan bevezetése óta az euro - az európaiak egységes valutája - a második legjelentősebb tartalékvaluta, valamint a második legtöbb forgalmat bonyolító pénznem az amerikai dollár mögött, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben fellelhető készpénzállomány.)

Lényeg a lényeg, szeretnéd tudni milyen aznapi euro árfolyammal számolhatsz.

Oldalunkon tájékoztatásul közöljük a népszerűbb magyarországi bankok (pl. OTP) és az MNB hivatalos, friss napi euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Többek között az is az is megfigyelhető, hogy az egyes pénzintézetek kurzusai mennyire térnek el az etalonnak számító MNB középárfolyamtól, azaz milyen marzzsal dolgoznak.

Emellett megtekinthetők a kiszemelt banknál az összes konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) irányuló forintos árfolyamok is.

Egyéb pénznemek mellett mindenekelőtt az euro eddigi időszak árainak hullámzásáról grafikon ad sokatmondó képet.

 

Cikkajánló

 

Villámgyors segítség a bajban - duguláselhárítás BudapestVillámgyors segítség a bajban - duguláselhárítás Budapest
Kiváló díszléc honlap

2005 - 2024 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.